Programi i seminari

Matematika brzinom misli

Svako dete kada se rodi ima potencijal da postane genije, budući Tesla ili Pupin. Uverite se da i Vaše dete za samo 3 meseca, brzinom misli i bez olovke i papira može kvadrirati dvocifrene brojeve, izvlačiti treći koren iz šestocifrenih brojeva, znati tačan dan svakog datuma u istoriji ili budućnosti. Vašem detetu otkrićemo lepšu i zanimljiviju stranu matematike, uz spektakularna iznenađenja, nagrade i takmičenja!

Naš program Matematika brzinom misli razvili smo po sistemima čiji su kreatori: Arthur Benjamin i Scott Flansburg (koji se nalazi u Ginisovoj knjizi rekorda kao osoba koja najbrže na svetu u glavi rešava brojne matematičke kalkulacije).

Da bi Vaše dete (p)ostalo super čovek!

Naučno je dokazano da deca u najranijem periodu života formiraju sliku o sebi i svojim sposobnostima koja je teško promenljiva u odraslom dobu i koja će sigurno uticati na njihov kasniji život i odluke koje donose.

Deca se na svom putu odrastanja susreću sa brojnim poteškoćama i pitanjima, preispitujući svoje sposobnosti dok nesigurnim koracima prolaze kroz teške matematičke i druge izazove u školi.

Napravivši potpuno neverovatan tromesečni kurs za koji garantujemo rezultate, našli smo način da svakom roditelju pokažemo da je stvorio jedan neverovatan život koji je u stanju da promeni svet kao što su to veliki umovi kroz našu istoriju radili.

Super ljudi su polaznici naših kurseva. Njima smo pokazali kako da koriste preostali potencijal svog mozga, jer je poznato da prosečan čovek koristi samo 10%.

Šta možete da očekujete od ovog kursa?

Nije važno da li je Vaše dete u školi još uvek učilo pojam korena ili kvadrata, mi ćemo se postarati da ga na najzanimljiviji mogući i maksimalno kreativan način uvedemo u svet matematike koji će posle naših časova obožavati.

Uverite se da će i Vaše dete moći za samo 3 meseca brzinom misli da rešava ozbiljne matematičke probleme i matematičke trikove nad kojima bi se i ozbiljni matematičari zamislili, da kvadrira u glavi (bez olovke i papira) dvocifrene brojeve, izvlači napamet drugi i treći koren čak iz šestocifrenih brojeva, da može da vam za bilo koji datum iz prošlosti ili budućnosti kaže koji je to tačan dan bio i još mnogo toga!

Poklonite svom detetu blistavu budućnost tako što ćete mu pomoći da razvije pun potencijal svojih intelektualnih sposobnosti!

Kroz tromesečni kurs mi ćemo raditi na izvorima motivacije kod vašeg deteta, uz pomoć spektakularnih iznenađenja, nagrada i takmičenja podstaći ćemo ga da bude fokusirano, da radi u jednom inspirativnom i nikako monotonom okruženju. Pokazaćemo mu lepšu stranu matematike, na nesvakidašnji i izuzetno kreativan način! Deca ovakav pristup naprosto obožavaju, ponosni smo na to što smo uspeli da osmislimo program koji će obožavati i deca koja inače nisu ljubitelji matematike. Deca koja su došla na kurs isključivo pod nagovorom roditelja su posle prvog časa oduševljena pristupom, načinom rada, kreativnošću naših talentovanih predavača i neverovatnim rezultatima koji su vidljivi već nakon prvih par časova!

Kako je nastao program Matematika brzinom misli?

Naš program Matematika brzinom misli razvili smo po sistemima čiji su kreatori: Arthur Benjamin i Scott Flansburg (koji se nalazi u Ginisovoj knjizi rekorda kao osoba koja najbrže na svetu u glavi rešava brojne matematičke kalkulacije).

Ceo sistem je obogatio i prilagodio deci naš tim matematičara koji predaju studentima na državnom fakultetu, sertifikovanih master trenera naprednih mnemotehnika i mapa uma, magistara psihologije, prosvetnih radnika sa iskustvom dugim više od decenije, IT stručnjaka, pesnika i dizajnera.

Naš kreativni tim je preveo sve matematičke formule i pravila koja ćemo koristiti uz pomoć naprednih mnemotehnika, na jedan deci pristupačniji i interesantniji jezik. Tako formule deca uče kroz slike, kao i kroz pesmice koje su zanimljive, lako se pamte i savršeno rimuju. 

Kako će ovaj program uticati na Vaše dete?

Nakon ovako fenomenalnih rezultata koje je postiglo, dete gradi svoje samopouzdanje, više veruje u svoje sposobnosti i gradi zdravu sliku o sebi i svojim mogućnostima. Pomozite svom detetu da istrenira svoj mozak, da u najranijem uzrastu poveća inteligenciju, pažnju, koncentraciju, da razvije kreativnost, snalažljivost, sposobnost rešavanja komplikovanih zadataka, analitičko i logičko zaključivanje, da Vaše dete postane ono o čemu svaki roditelj sanja – pravi mali genije.

Mi ćemo se postarati da sa lakoćom izvršava teške i za prosečnog čoveka komplikovane i nepojmljive zadatke, što će uticati na povećanje njegovih celokupnih sposobnosti pa će biti spremno da se snađe u svim situacijama i okolnostima, a mnogima će postati uzor i inspiracija.

Važni podaci o programu Matematika brzinom misli?

Program traje 3 meseca. Namenjen je i posebno prilagođen učenicima od V do VIII razreda osnovne škole, kao i srednjoškolcima. Svi naši polaznici imaju garanciju na uspeh, to znači da pri upisu roditeljima garantujemo da će njihovo dete ostvariti rezultate. To konkretno znači da ukoliko se desi da dete nema zadovoljavajuće rezultate (što nam se nikada do sada nije desilo) može potpuno besplatno da sluša ceo kurs iz početka.

Glavna karakteristika našeg instituta je to što negujemo individualan pristup svakom polazniku. U toku nedelje pored redovnog časa od 2 sata (3 časa po 40 min), svako dete ima mogućnost da pohađa dopunski čas sa nastavnicom kako bi nadoknadilo ako je neki čas propustilo, kako bi prevazišlo teškoće ako ih ima ili ukoliko napreduje brže od ostale dece – da bi prestiglo svoju grupu i radilo brže komplikovanije zadatke!

Časovi se održavaju u manjim grupama od 8 do 12 polaznika.

Dođite i uverite se zašto smo najbolji!

Osnovni podaci o programu Matematika brzinom misli

Datum održavanja: Septebar 2019.
Lokacija: Beograd
Cena: 60e mesečno (ukoliko je Vaše dete završilo program Mentalne aritmetike u našem institutu, program Matematika brzinom misli je potpuno besplatan)

Mega popust

Za prijave do 31.06.2019. akcijska cena je 30e mesečno.

Pozovite nas i saznajte više: 065 36 000 63.