Leonida

Programi i seminari

Leonardo da Vinči program

Najveći  deo  populacije  čak  i  nakon  završenih  fakulteta  ostaje  uskraćen  za  poznavanje  opšte  kulture.  Uz  upotrebu  naprednih  mnemotehnika,  živopisnih  slika  i  najsavremenije  virtuelne  relanosti  uz  HTC  Vive,  za  jedan  vikend  sa  nama  naučićete  sve  ono  čime  se  može  pohvaliti  manje  od  1%  svetkse  populacije!  Dođite  da  doživite  istoriju,  geografiju  i  ostale  nauke  na  način  na  koji  to  Srbija  još  nije  videla!  

Uz upotrebu naprednih mnemotehnika, živopisnih slika (koje su vrhunski umetnici nacrtali specijalno za potrebe seminara) i potpuno neverovatne virtuelne realnosti uz HTC Vive koji je poslednja reč najsavremenije svetske tehnologije, za jedan vikend sa nama naučićete sve ono što zna manje od 1% svetske populacije!

Obrazovanje, to je ono što ostane nakon što zaboravite sve što ste naučili u školi."

Zbog sve rastućih obaveza i brzog načina života, najveći deo populacije čak i nakon završenog fakulteta ostaje uskraćen za poznavanje opšte kulture.

Verovatno Vam je poznat osećaj nelagode kada ne možete da se setite odgovara na neko osnovno pitanje. Na osnovu našeg poznavanja opšte kulture ljudi obično sude o našoj inteligenciji ili obrazovanju, što može negativno da utiče na naš imidž u društvu, školi, fakultetu ili firmi. Ako smo već stekli neko školsko obrazovanje, trebalo bi da sliku o sebi upotpunimo konkretnim znanjima koja će nam ostati za ceo život.

Napravili smo sjajan seminar, uz koji to nikada nije bilo lakše!

Ovaj seminar predstavlja nešto potpuno novo na našim prostorima, pravo malo virtuelno putovanje i uživanje za naš mozak!

Uz upotrebu naprednih mnemotehnika, živopisnih slika (koje su vrhunski umetnici nacrtali specijalno za potrebe seminara) i potpuno neverovatne virtuelne realnosti uz HTC Vive koji je poslednja reč najsavremenije svetske tehnologije, za jedan vikend sa nama naučićete sve ono što zna manje od 1% svetske populacije!

Dok govorimo o npr. starom Egiptu, ništa nećete morati da se trudite da zamišljate, Vi ćete biti tamo uz pomoc naočara za virtuelnu realnost i najsavremenije digitalne opreme koju posedujemo! Moći ćete fizički da se krećete kroz naše prostorije dok će Vam specijalni senzori ukazivati na to kuda je slobodno da idete, a Vaš mozak će doživeti neviđeni spektakl jer je doživljaj identičan kao da šetate starim Egiptom i zavlačite se na mesta koja se Vama učine interesantnim.

Naš predavač će u ruci imati specijalni tablet uz pomoć kojeg će Vam signalizirati gde tačno treba da pogledate i šta je ono o čemu u tom trenutku govori.

To je potpuno angažovanje svih čula! Tako neverovatno iskustvo Vaš mozak nikada neće moći da zaboravi, što nas dovodi do toga da će Vam znanje koje steknete na našim kreativnim predavanjima uz mnemotehnike i u virtuelnim učionicama postati deo dugotrajne memorije!

Brojna istraživanja širom sveta rađena su na temu primene virtuelne realnosti u sam proces učenja i rezultati su zapanjujući. Neverovatna je količina informacija koja u samo jednom danu može da se zapamti na ovaj način, jer naš mozak pamti iskustva, doživljaje, slike, a ne suvoparne i dosadne podatke. Naš institut je poznat po tome da prati svetske trendove i sve najbolje sa svetske digitalne scene implementira u naše savremene učionice kako bi naši polaznici dobili eksploziju doživljaja, boja, uzbuđenja i svega ostalog što naš mozak čini budnim, aktivnim i najefikasnijim mogućim!

Naše seminare posećuju i visoko obrazovani direktori, kao i studenti i deca. Svi koji žele da budu široko obrazovani u pravom smislu te reči!

Poklonite sebi nezaboravno iskustvo i obagatite svoj život investicijom koja će vam se višestruko isplatiti u svim životnim sferama. Dođite da doživite istoriju, geografiju i ostale nauke na način na koji to Srbija još nije videla!

Kome je namenjen seminar?

Seminar je namenjen i posebno prilagođen učenicima viših razreda osnovne škole od 12 – 15 godina, kao i srednjoškolcima.

Program traje 4 vikenda, subotom i nedeljom po 6 časova, uz odgovarajuće pauze. Sastoji se od 4 seminara od kojih se svaki može pohađati posebno.

Za više informacija o pojedinačnim seminarima klikni na linkove ispod:

Geografija uz virtuelnu realnost
Istorija uz virtuelnu realnost
Likovna i muzička kultura uz virtuelnu realnost
Nauka, književnost, sport i film uz virtuelnu realnost

Datum održavanja: septembar 2019.
Lokacija: Beograd
Cena: 120e za jedan vikend

Mega popust

Za prijave do 31.7.2019. akcijska cena je 80e za ceo vikend.

Pozovite nas i saznajte više: 065 36 000 63.

Close Menu