Leonida

Programi i seminari

Leonardo da Vinči kids program

Ovaj seminar predstavlja nešto potpuno novo na našim prostorima, pravo malo virtuelno putovanje i uživanje za naš mozak! Uz upotrebu naprednih mnemotehnika, živopisnih slika (koje su vrhunski umetnici nacrtali specijalno za potrebe seminara) i potpuno neverovatne virtuelne realanosti uz HTC Vive koji je poslednja reč najsavremenije svetske tehnologije, Vaše dete će za jedan vikend sa nama naučiti sve ono što zna manje od 1% svetske populacije!

Uz upotrebu naprednih mnemotehnika, živopisnih slika (koje su vrhunski umetnici nacrtali specijalno za potrebe seminara) i potpuno neverovatne virtuelne realnosti uz HTC Vive koji je poslednja reč najsavremenije svetske tehnologije, Vaše dete će za jedan vikend sa nama naučiti sve ono što zna manje od 1% svetske populacije!

"Obrazovanje, to je ono što ostane nakon što zaboravite sve što ste naučili u školi."

Zbog pretrpanosti nastavnog programa velikom količinom informacija koje detetu nikada neće koristiti, zbog nedovoljne zainteresovanosti, motivisanosti i sve masovnije pojave sadržaja za zabavu dostupnih na internetu, najveći broj dece izađe is osnovnih škola uskraćen za poznavanje opšte kulture.

Na osnovu opšte informisanosti ljudi obično sude o nečijoj inteligenciji ili obrazovanju, što može negativno da utiče na sliku Vašeg deteta u društvu ili školi. Ako dete već stiče školsko obrazovanje, trebalo bi da sliku o sebi upotpuni konkretnim znanjima koja će mu ostati za ceo život.

Napravili smo sjajan seminar, uz koji to nikada nije bilo lakše!

Ovaj seminar predstavlja nešto potpuno novo na našim prostorima, pravo malo virtuelno putovanje i uživanje za naš mozak!

Uz upotrebu naprednih mnemotehnika, živopisnih slika (koje su vrhunski umetnici nacrtali specijalno za potrebe seminara) i potpuno neverovatne virtuelne realnosti uz HTC Vive koji je poslednja reč najsavremenije svetske tehnologije, Vaše dete će za jedan vikend sa nama naučiti sve ono što zna manje od 1% svetske populacije!

Dok govorimo o npr. starom Egiptu, dete ništa neće morati da zamišlja, ono će biti tamo uz pomoć naočara za virtuelnu realnost i najsavremenije digitalne opreme koju posedujemo! Moći će fizički da se kreće kroz naše prostorije dok će mu specijalni senzori ukazivati na to kuda je slobodno da ide, a mozak Vašeg deteta će doživeti neviđeni spektakl jer je doživljaj identičan kao da šeta starim Egiptom i zavlači se na mesta koja se njemu učine interesantnim. Naš predavač će u ruci imati specijalni tablet uz pomoć kojeg će detetu signalizirati gde tačno treba da pogleda i šta je ono o čemu u tom trenutku govori.

To je potpuno angažovanje svih čula! Tako neverovatno iskustvo dečiji mozak nikada neće moći da zaboravi, što nas dovodi do toga da će mu znanje koje steknete na našim kreativnim predavanjima uz mnemotehnike i u virtuelnim učionicama postati deo dugotrajne memorije! Brojna istraživanja širom sveta rađena su na temu primene virtuelne realnosti u sam proces učenja i rezultati su zapanjujući. Neverovatna je količina informacija koja u samo jednom danu može da se zapamti na ovaj način, jer naš mozak pamti iskustva, doživljaje, slike, a ne suvoparne i dosadne podatke. Naš institut je poznat po tome da prati svetske trendove i sve najbolje sa svetske digitalne scene implementira u naše savremene učionice kako bi naši polaznici dobili eksploziju doživljaja, boja, uzbuđenja i svega ostalog što naš mozak čini budnim, aktivnim i najefikasnijim mogućim!

Naše seminare posećuju i visoko obrazovani direktori, kao i studenti i deca. Svi koji žele da budu široko obrazovani u pravom smislu te reči!

Poklonite Vašem detetu nezaboravno iskustvo i obagatite njegov život investicijom koja će mu se višestruko isplatiti u svim životnim sferama.

Pomozite mu da doživi istoriju, geografiju i ostale nauke na način na koji to Srbija još nije videla!

Kome je namenjen program?

Program je namenjen i posebno prilagođen učenicima nižih razreda osnovne škole od 8-11 godina.

Program se održava u periodu od 8 nedelja, 2 puta nedeljno po 3 sata, uz posebno prilagođene pauze. Sastoji se od 4 seminara od kojih se svaki može pohađati posebno.

Za više informacija o pojedinačnim seminarima klikni na linkove ispod:

Datum održavanja: oktobar 2018.
Lokacija: Beograd
Cena: 120e za jedan vikend, ukoliko se odlučite za ceo program Leonardo da Vinči, jedan vikend dobijate potpuno besplatno.

Mega popust

Za prijave do 31.8.2018. akcijska cena je 80e za ceo vikend.

Pozovite nas i saznajte više: 065 36 000 63.

Close Menu