Leonida

Programi i seminari

Geografija uz virtuelnu realnost

Na seminaru Geografija uz virtuelnu realnost, za jedan vikend spojićemo najnoviju tehnologiju u edukaciji sa drevnim mnemotehnikama i mapama uma kako bismo na jedan izuzetno kreativan, zabavan i mozgu prirodan način savladali sve najvažnije pojmove iz geografije.

Uz upotrebu naprednih mnemotehnika, živopisnih slika (koje su vrhunski umetnici nacrtali specijalno za potrebe seminara) i potpuno neverovatne virtuelne realnosti uz HTC Vive koji je poslednja reč najsavremenije svetske tehnologije, za jedan vikend sa nama naučićete sve ono što zna manje od 1% svetske populacije!

Geografija uz virtuelnu realnost

Pokušajte da odgovorite na sledeća pitanja iz opšte informisanosti (bez pomoći Google pretraživača):

1. Koji su glavni gradovi sledećih država: Malta, Azerbejdžan, Gruzija?
2. Da li znate da popunite nemu kartu Evrope?
3. Nabrojte sve planete Sunčevog sistema po redu.
4. Nabrojte 3 najveća vodopada na svetu.
5. Nabrojte 3 najlepša vidikovca u Srbiji.

Na seminaru Geografija uz virtuelnu realnost, za jedan vikend spojićemo najnoviju tehnologiju u edukaciji sa drevnim mnemotehnikama i mapama uma kako bismo na jedan izuzetno kreativan, zabavan i mozgu prirodan način savladali sve najvažnije pojmove iz geografije. Prva stanica našeg putovanja biće Univerzum i planete našeg Sunčevog sistema, koje ćemo sa lakoćom savladati. Kada sletimo na “treći kamen od Sunca”, na našu planetu Zemlju, naučićemo sve kontinente, okeane, najvažnije planine, reke i jezera širom sveta. Takođe upotrebom posebno prilagođenih mnemotehnika vrlo brzo i lako savladaćemo sve države i glavne gradove Evrope, kao i glavne gradove najvažnijih država sveta. Pored svega toga naučićemo i najpoznatije turističke atrakcije i njihove lokacije, širom naše planete.

Poslednja stanica putovanja biće naš Balkan. Naučićemo najvažnije geografske pojmove, gradove i ostale zanimljivosti sa našeg poluostrva.

Ono što je najvažnije je da ćemo sve informacije naučiti ne samo izuzetno brzo i lako, već ćete biti u stanju da ih uz par tačno definisanih ciklusa ponavljanja prebacite u dugoročnu memoriju, a na taj način ove informacije će ostati sa Vama ceo život.

Dođite da Vas povedemo na najzanimljiviji put oko sveta!

Kako funkcioniše naša virtuelna učionica, kao i podatke o ceni i datumu održavanja seminara pogledajte na linkovima:

Leonardo da Vinči program
Leonardo da Vinči Kids program

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Close Menu