Leonida

Programi i seminari

Priprema ispita za studente Ekonomskog fakulteta

Institut Leonida je mesto gde je iskustvo dugo već 12 godina u radu sa studentima, njihovoj motivaciji i razumevanju problema sa kojima se susreću. To je dalo rezultate i proveren kvalitet koji se manifestuje ubedljivo najvišim ocenama i rekordnom prolaznošću na svim kolokvijumima i ispitima! Cene naših kurseva su vrlo pristupačne. Plaćanje se vrši u više rata, u dogovoru sa studentom. Ideja našeg tima je: Student na prvom mestu!

Naš institut gradi kulturu zahvalnosti prema našim studentima, pa tako organizujemo ozbiljne popuste i do 40% na svaki sledeći predmet za koji se student odluči da bilo kada sluša kod nas. Takođe, svi naši studenti sa Ekonomskog fakulteta imaju 30% popusta na sve programe i seminare iz naše ponude na sajtu.

Jer želim da idem tamo gde je sigurno!

Ispiti na Ekonomskom fakultetu iz godine u godinu postaju sve zahtevniji, pa smo prepoznali potrebu studenata za kvalitetnom i proverenom nastavom koja će biti fokusirana samo na stvari koje su vam istinski potrebne za ispit, bez bespotrebnog odugovlačenja radi povećanja fonda časova.

Institut Leonida je mesto gde je iskustvo dugo već 12 godina u radu sa studentima, njihovoj motivaciji i razumevanju problema sa kojima se susreću. To je dalo rezultate i proveren kvalitet koji se manifestuje ubedljivo najvišim ocenama i rekordnom prolaznošću na svim kolokvijumima i ispitima! Damir Gavrilović, sa svojom suprugom Kristinom i timom uspešnih predavača drži časove u strogom centru grada na 10 minuta peške od fakulteta, u prijatnom ambijentu, sa najsavremenijom digitalnom opremom za rad! Učionice u našem institutu su uređene po najvišim svetskim standardima, po uzoru na najprestižnije privatne škole sveta.

Ideja našeg tima je: Student na prvom mestu!

Zbog toga je sve podređeno potrebama studenata, od najsavremenije učionice i opreme, do zabavnih sadržaja koji pozitivno utiču na motivaciju i raspoloženje.

Pošto smo bili na vašem mestu, vrlo dobro razumemo sve troškove koji su vezani za vaš fakultet. Iz tog razloga svim studentima koji se odluče da časove slušaju u našem institutu poklanjamo od 3 do 6 uvodnih časova potpuno besplatno, nakon čega niste u obavezi da nastavljate sa časovima. To je prilika da se upoznamo, da naučite nešto novo i naravno, ako ste zadovoljni možete nastaviti sa pripremom.

Na časovima krećemo od nule, apsolutno nikakvo predznanje vam nije potrebno!

Koncept svakog našeg časa je takav da radimo po skripti, tako da se radi maksimalno efikasno jer ne gubimo vreme na bespotrebno prepisivanje sa table i diktiranje na času.

Na časovima se prelazi mnogo više od onoga što se predaje na fakultetu, tako da ste sigurani da ispit možete položiti sa najvišom ocenom. Radimo u manjim grupama, a zbog pomenute digitalne opereme za rad svi u grupi mogu vrlo lako i pregledno da prate nastavu. Ne koristimo zastareli princip pisanja po školskoj tabli, već na velikom LED televizoru iza nas vidite sjajna grafička rešenja mnemotehnika uz pomoć kojih smo dosadno i komplikovano gradivo preveli na jednostavno i razumljivo koje naš mozak nikada ne zaboravlja.

Ulažemo mnogo energije da vam sve bude savršeno jasno na času u svakom trenutku ali i da vam sam čas bude zanimljiv, pa teže stvari maksimalno pojednostavimo, dajemo smešne i zanimljive primere, a na taj način komplikovane i dosadne stvari savladate na času za samo par minuta.

Šta se dešava ako iz nekog razloga ispit ne položim iz prve?

Svi naši studenti imaju garanciju na uspeh! Što znači da kad jednom odslušate časove u našem institutu, ako se desi nakon toga da iz bilo kog razloga ne položite, možete potpuno besplatno doći ponovo na časove koje ste zaboravili i to koliko god puta je potrebno. Dakle, dok ne položite ispit. Razlog što možemo to sebi da dozvolimo je što gotovo svi naši studenti polože ispit u prvom roku.

Organizovani popusti!

Naš institut gradi kulturu zahvalnosti prema našim studentima, pa tako organizujemo ozbiljne popuste i do 40% na svaki sledeći predmet za koji se student odluči da bilo kada sluša kod nas. Takođe, svi naši studenti sa Ekonomskog fakulteta imaju 30% popusta na sve programe i seminare iz naše ponude na sajtu.

Još jedna od stvari koja naš institut izdvaja od ostalih je to što smo maksimalno fokusirani da neprekidno radimo na motivaciji svojih studenata. U sve naše časove smo implementirali bogate riznice znanja sa naših programa i seminara (NLP u organizaciji života i učenja, Osnovne i napredne mnemotehnike, Mape uma) Kreirali smo baze podataka svih ispitnih rokova, primera kolokvijuma čak deceniju unazad, pa sve to detaljno obrađujemo sa studentima na zanimljiv, lak, zabavan i kreativan način.

Karakteristike naših časova su: opuštena i prijatna atmosfera, provereno ime i siguran kvalitet. Imamo praksu već skoro deceniju da svojim studentima na tradicionalnom okupljanju na Kalemgdanu delimo vredne novčane i druge nagrade za najvrednije u semestru kako bismo vas motivisali da u najvažnijim trenucima date svoj maksimum.

Cene naših kurseva su vrlo pristupačne. Plaćanje se vrši u više rata, u dogovoru sa studentom.

Dođite i uverite se zašto smo najbolji!
Damir i Kristina Gavrilović

Predmeti sa fakulteta za koje pripremamo studente:

✓  I godina:
1. Matematika
2. Osnovi ekonomije
3. Finansijsko računovodstvo
4. Osnovi statističke analize

✓  II godina:
1. Teorija cena
2. Ekonomsko matematički metodi i modeli
3. Međunarodna ekonomija

Pozovite nas i saznajte više: 065 36 000 63.

Close Menu